maanantai 10. maaliskuuta 2008

Lankaostoksilla

Kävin tänään ostamassa lisää Novitan Saana-lankaa avomiehen villapaitaa varten. Paita valmistuu Garnstudion mallin mukaan, joten sen alkuperäinen lankakin on jotain muuta kuin Novitaa. En jaksanut laskea paljonko Saanaa tarvitaan paitaan, joten oon ostanut sitä aina lisää sitä mukaa kun on näyttänyt, että lanka on loppumassa. Tämä ehkä oli viimeinen tarvitsemani kerä. Mukaan tarttui ilosen väristä Kolibriakin, kun oli vaan euron kerä. Ei mitään käsitystä mitä siitä teen. Ehkä sukat?

Kuvassa muuten näette karsean värisen opiskeluasuntoni lattian... Taloyhtiössä on lattiaremppa, joten matto on viimeisiä päiviään lattiassa. Tavarat piti siirtää toiseen päähän huonetta lattiarempan takia, ja siirsin ne jo viikko sitten kun lähdin talvilomalle. Eivät vielä olleet vaihtaneet mattoa, joten huone on kaaoksessa kun tavarat on toisessa päässä huonetta. Ens viikolla alkaa pääsiäisloma, joten turhaan sitä niitä mihinkään siirtää. Kunhan tietokone pelaa ja sänkyyn pääsee, niin se riittää viikoksi!

2 kommenttia:

torrance kirjoitti...

Mie tein vasta pari viikkoa siten ihan samasta kolibrista sukat :) Ihan hauskat niistä tuli

Anonyymi kirjoitti...

Neuloin Kolibrista helmineuleella kaulaliinan (kuva löytyy blogistani) - ihan ok tuli 4-vuotiaan tytön makuun, ja oli hyvää lankaa neuloa. Bloggaahan sitten kuvia sukista, jos/kun saat ne valmiiksi ;)