maanantai 17. maaliskuuta 2008

Juju

Liityin toissa viikolla Juju-kirjakerhoon. Sain viime viikolla liittymislahjani ja lapun, että tässä kuussa tulee ensimmäinen kerholehtikin. Tilaamani kirjat ei kyllä ole vieläkään tulleet... Liittymislahja oli yllätys, en ollut huomannut saavani sellaista. Tosin se kyllä oli melko kauhea liittymislahja :D

Tämmöinen kaulakoru sieltä tuli, ja siinä on niin monenmoista krumeluuria! Musta tuo on ihan hirvittävä, ei tollasta voi kaulaansa laittaa. Päätin heti toimia Juju-kerhoilijan tavoin ja purkaa kaulakorun osiin. Helmet voi käyttää sitten yksinään toisiin koruihin. Saapa yhdestä hirveästä kaulakorusta monta mukavampaa korua!



Mulla ei koskaan oo ollut viherpeukaloa. Monena kesänä oon kuitenkin jotain kukan tyyppistä kokeillut kasvattaa. Huonekasveista en niinkään välitä, tapan aina kaikki... Puutarhainnostus nousi eksponentiaaliseen nousuun sen jälkeen, kun ostettiin miehen kanssa omakotitalo. Viime kesä oli kukkien suhteen ok, vihannesten suhteen katastrofaalinen. Uudella innolla aloitin taas yrityksen. Ainakin vielä pienoiskasvihuoneissa kasvaa jotain! Kasvihuoneissa kasvaa pensaspaprikaa, miinanköynnöstä ja oreganoa. Persilja ja kaunokaiset eivät ole itsestään vielä ilmoitelleet. Vanhan hellan uunipeltikin löysi käyttöä, siihen siirsin nopeaa kasvaneen ensimmäisen satsin miinanköynnöstä. Ja "kaunis" paistotikkujen ja vaaleanpunaisen villalangan viritelmä näki päivänvalon, kun huomasin, että miinat pitää tukea tai niiden varsi katkeaa ollessaan tarpeeksi kauan taipuneena. Siitä nuo pelkät töröttävät varret, joiden toipumisen mahdollisuudesta en ole vielä luopunut!





1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mun Juju-korulle kävi ihan samanlailla.. :) Ajattelin väkertää osista silmukkamerkkejä. Eli ihan kiva lahja toisaalta vaikka koruna aika kauhee.